Isnin, 7 Disember 2020

Apa Yang Menarik di Forest City JB



Assalamualaikum..... 

Forest city, jb adalah pulau buatan. Tempat ni memang cantik menarik dan tertarik. Hihihi..... Tempat yang agak baru lebih kurang setahun macam tu.

Disini kiter boleh bergambar sepuasnya dan yang paling penting free je. Parking pun free juga. Ada indoor dan outdoor sesuai untuk yang suka santai-santai je. 

Masa Mz pegi ni cuaca agak panas juga jadi tak banyak sangat gambarnye. Kalau nak pegi better lps pukul 5 sebab kurang sikit panas. 

Bergambar kat dalam bangunan 



Stair to heaven nama tangga ni, beratur panjang juga nak ambil gambar kat tangga ni sebab dah viral. 

Cantik pemandangan semulajadi kat sini



Keseluruhannya forest city ni memang tempat menarik untuk korang kunjungi bagi yang giler bergambar macam Mz. Memang sangat menarik dan cantik tempat ni. Korang yang plan bercuti ke jb nanti boleh la singgah ye....

Adios........... 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan